A password will be e-mailed to you.

Çekimleri Gülsuyu’nda gerçekleştirilen, Ahu Öztürk’ün ilk uzun metrajlı filmi Toz Bezi, aldığı ödüllerle 35. İstanbul Film Festivali’nin en başarılı filmi olmuştu. Toz Bezi, 16:00’da Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gösterilecek.

35. İstanbul Film Festivali’nin kazananları cuma gecesi açıklanmış ve Ulusal Yarışma’da En İyi Film dalında Altın Lale Ödülü’ne, Toz Bezi filmi layık görülmüştü. En İyi Senaryo Ödülü’nü de kazanan filmin senaristi ve yönetmeni Ahu Öztürk ödülü, jüri üyesi Murat Uyurkulak’ın elinden aldıktan sonra kısa bir konuşma yapmış ve Ahu Öztürk; "Barışı da kadınlar kuracak" demişti.

7 Nisan’da başlayan 35. İstanbul Film Festivali gösterimleri bugün sona ererken bu yıl ilk kez Maltepe’ye taşınan ve Maltepe Belediyesi’nin mekan desteği sağladığı İstanbul Film Festivali kapsamında, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde “Hatırla”, “Allah İzin Verirse”, “Brooklyn”, “11 Dakika” ve Ulusal Altın Lale Yarışması’nın kazananı Toz Bezi sinemaseverlerle buluşacak.

Filmlerin biletleri, Biletix ve TSKM gişesinden temin edilebilir.

Daha fazla yazı yok
2024-09-25 08:28:49