A password will be e-mailed to you.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından bu yıl üçüncü kez verilecek olan, Türkiye’nin mimarlık alanındaki ilk, seyahat bursu için süreç başladı. Arkitera Seyahat Bursu için son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2013.

Bu yıl, ARKIMEET 2013 etkinlikleri kapsamında verilecek olan Arkitera Seyahat Bursuna başvuru yapmak isteyenlerin, ARKIMEET 2013’un teması olan "BYPASS" konusuyla ilgili olarak iki haftalık bir rota geliştirmeleri bekleniyor.

Seyahat Bursuna Kimler Başvurabilir?

Başvuru yapacak adaylardan öncelikli olarak ARKIMEET 2013’ün teması olan "BYPASS" konusunu açılımlarıyla birlikte değerlendirerek kentle olan ilişkisini çözümlemeleri ve iki haftalık bir rota belirlemeleri bekleniyor.

Ön eleme için adaylar, içinde hazırladıkları tema ve rotayı içeren mecra (blog vb. gibi) ve diğer sosyal medya araçlarını barındıran "about me" profillerini, seyahatbursu@arkitera.com adresine yollayabilirler.

Yapılacak ön elemenin ardından, ikinci aşamaya geçen 10 kişi, Arkitera Mimarlık Merkezi’nde, projelerinin sunumunu gerçekleştirecek ve yapılacak son değerlendirme sonrasındaysa kazanan açıklanacak.

Kazanan aday, iki hafta boyunca, Türkiye’de seçmiş olduğu şehirlerde kendi belirlediği rotaya göre hareket edecek ve yine "BYPASS" temasıyla ilgili yazı yazıp fotoğraf çekecek. Kazanan kişiden, seyahati sırasında, tüm sosyal medya araçlarını aktif olarak kullanması bekleniyor.

Arkitera Seyahat Bursu için son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2013.

ARKIMEET Hakkında

ARKIMEET 2013, Türkiye ve diğer ülkelerden mimarların buluşacağı bir etkinlik olarak 7-8 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından VitrA öncü sponsorluğunda düzenleniyor.
“Mimarlar İstanbul’da Buluşuyor” sloganıyla yola çıkılan etkinlikte, tema “BYPASS” olarak belirlendi. Yerel ve küresel anlamda kent ve kentliye ait sorunların ve bu sorunlara cevap olarak üretilen çözümlerin ele alınacağı etkinlikte pek çok başka konun da masaya yatırılması bekleniyor.
 
ARKIMEET 2013’te Neler Olacak?

ARKIMEET 2013 etkinliklerine ve diğer tüm güncel bilgilere www.arkimeet.com 
adresinden ulaşabilirsiniz.

Daha fazla yazı yok
2024-09-20 11:50:02